Alla inlägg den 12 augusti 2008

Av Olle - 12 augusti 2008 00:46

Varje gång det är ett sommar eller vinter OS så undrar jag alltid samma sak. Hur bra skulle folk vara om de fick dopa sig precis så mycket de ville och orkade.


Varför får de inte dopa sig förresten? I motorsporten får man ju förbättra fordonen. Kanske blir lite som formel-1, skickar spioner för att se vilka preparat som konkurenten använder.


"Nike blir stämd på miljard belopp, har stulit hemligt recept från konkurent"


Dessutom kan man införa en regel som säger att långdistanslöparna måste springa in i depå en gång per kilometer för att fylla på med diverse vätskedrivande medel. Tänk vilka taktiska egenskaper som skulle tillkomma! Sen vill man ju att kommentatorerna är kunniga också.


"Ryssen Gorbatjof har valt att inte ta sina vanliga anabola den här turneringen efter det att han i bröt nacken av speakern i Borås förra året. Istället tar han epo till morgonkaffet"


Skulle ju kunna bli otroligt underhållande.


Sedan har jag alltid undrat vad som gäller för doping. Får man operera sig till fördelar? Eller skulle en sådan person få tävla i paralympics istället? En person med förlängda armar har ju en klar fördel i fäktning t.ex


För att ytterligare förbättra så borde de piffa till de sporter som är så tråkiga. 110 meter gång med hinder är bara ett av många exempel som skulle göra den annars otroligt tråkiga sporten gång en stor tjänst.


Sedan skulle man lätt kunna byta ut bågskytte mot detta:



Ovido - Quiz & Flashcards