Alla inlägg den 18 juli 2008

Av Olle - 18 juli 2008 12:41

Har suttit på youtube ett tag nu och funderat på vad som får mig att skratta mest. Det verkar så att jag skrattar mest åt folk som blir arga för ingenting, eller händelser där man kan tänka sig att folk blir arga. Ta filmen med den lite för stora husvagnen som jag postade i ett tidigare inlägg. Filmen i sig är ju jätterolig men om man tänker sig personen bakom ratten blir den ju mycket roligare.


Tänk er reaktionen i ögonblicket han inser att bilen inte orkar, eller ännu bättre! Om det sitter någon bredvid och säger "vad vare jag sa?". Han tänker nog inte på ordvalet just då.


Roligast av allt är ju när någon blir surare och surare. Börjar kanske vara lagom sur för att övergå till att överträffa självaste Lucifer. Som när man får postit lappar på bilen när man parkerat lite fel.


"välkommen åter på ett TVÅ TIMMARS BESÖK!!"

(högbom hade ställt sig på fel parkeringsruta och där fick man tydligen bara stå i två timmar)


Detta tycker jag är jätteroligt för jag tänker mig följande:


Det sitter en man i 50 årsåldern i fönstret när han plötsligt får se en främmande bil åka och ställa sig på gästparkeringen till lägenheterna där han bor. Han vet sedan tidigare att det bara är tillåtet att stå parkerad där i två timmar, det tog dom minsann upp på förra fastighetsmötet! Så han sätter sig och väntar.


När sedan två timmar gått så känner han att ilskan börjar komma inom sig.


-" Det är minsann dags att lära ungdomarna en läxa och ta saken i egna händer."


Men vad blir bäst? Krossa en ruta kanske? Näe, då kanske det blir massa glas på parkering. Punktering på däcket? Näe, då blir ju aldrig bilen flyttad. Det är såna här gånger han ångrar att han inte lärde sig göra bilbomber i sina yngre dagar.


Men vill slut kommer han på den perfekta planen! Ilskan som han nu bär på kan bara komma från djävulen själv och han tar långa kliv fram till bilen, med sig har han en penna och en gul postit lapp. Men nu händer något han inte räknat med.


Lappen räcker inte till för att få ut all sin ilska i skrift, vad ska han nu göra? Ilskan blir ännu större tack vare denna miss samtidigt som han beräknar att det får plats ungefär 15 ord på lappen. Han tänker noga och kommer då på den perfekta texten: "Välkommen åter på ett två timmars besök" Han väljer att skriva de tre sista orden med versaler för störst effekt och har dessutom plats att lägga till två utropstecken. Hans dag är nu räddad eftersom han vet att han lärt bilägaren en läxa han sent ska glömma.


Är det inte jätteroligt?


En annan incident med postit lappar råkade Robert Bodin ut för. Han hade ställt sig på en reserverad parkering på statiol och när han var klar satt en postit lapp på bilen. Texten började med något i stil med:


"Blir så trött på såna som dig"


Ungefär där blir sedan texten mindre och mindre eftersom den som skrev den kom på att storleken på lappen inte räckte till för att förmedla den bitterhet som först var tänkt.


Hysteriskt roligt!


Finns ju en mängd roliga filmer i samma tema på youtube. Skogsturken är ett exempel. Men det roligaste av alla måste vara Nattugglan. Snacka om att peppa sig själv till att blir arg!


Snäll som jag är bjuder jag på den:




Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards